Privacybeleid Mind Your Bag

Deze pagina is voor het laatst aangepast op 11-04-2018.
Wij zijn er van bewust dat je vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om jouw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we je weten welke gegevens we verzamelen als je onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee jouw gebruikservaring verbeteren. Zo snap je precies hoe wij werken.
Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van Mind Your Bag. Je dient je ervan bewust te zijn dat Mind Your Bag niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geef je aan het privacy beleid te accepteren.
Mind Your Bag respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Daarnaast heb je altijd het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Ons gebruik van verzamelde gegevens

Gebruik van onze diensten
Wanneer je je aanmeldt voor een van onze diensten (bijvoorbeeld wanneer je iets bestelt of je je aanmeldt voor de info/nieuwsbrief) vragen we je om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om de dienst uit te kunnen voeren. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van Mind Your Bag of die van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken. Wanneer je iets bestelt bij ons, of wanneer je je aanmeldt voor de nieuwsbrief, ga je er mee akkoord, dat je persoonsgegevens gebruikt worden, en je maximaal 1 tot 2 keer per maand leuke info van Mind Your Bag ontvangt. Wanneer je je persoonsgegevens niet verstrekt, is het helaas niet mogelijk om onze diensten uit te voeren. Je kunt dan bijvoorbeeld niets bij ons bestellen en je kunt dan geen nieuwsbrief ontvangen. Wanneer je je gegevens op papier hebt achtergelaten tijdens een event/beurs, dan worden deze formulieren verwerkt in ons mailingbestand. Deze papieren formulieren worden bij ons achter slot en grendel bewaard. Hiermee voldoen wij aan de wet AVG (Algemene wet Verordening Gegevensbescherming) die per 25 mei 2018 ingaat.

Communicatie
Wanneer je e-mail of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen wij je naar je persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk je vragen te verwerken en je verzoeken te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van Mind Your Bag of die van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Cookies
Wij verzamelen gegevens voor onderzoek om zo een beter inzicht te krijgen in onze klanten, zodat wij onze diensten hierop kunnen afstemmen.

Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op je computer worden geplaatst) om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De door het cookie gegenereerde informatie over jouw gebruik van de website kan worden overgebracht naar eigen beveiligde servers van Mind Your Bag of die van een derde partij. Wij gebruiken deze informatie om bij te houden hoe je de website gebruikt, om rapporten over de website-activiteit op te stellen en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik.

Wij gebruiken Google Analytics. Via deze website worden er daarom cookies van Google geplaatst. De informatie die hiermee wordt verkregen analyseert Google voor ons. De informatie wordt zo goed mogelijk geanonimiseerd. Wij kunnen je niet persoonlijk herleiden. Google zal de verkregen informatie enkel met derden delen wanneer zij hiertoe wettelijk verplicht worden of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben Google geen toestemming gegeven de verkregen informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Google is een Amerikaans bedrijf. De verzamelde informatie wordt op Amerikaanse servers opgeslagen. Google conformeert zich aan de EU-US Privacy Shield principes.

Social Media buttons
We willen het je graag zo gemakkelijk mogelijk maken om berichten op deze website te delen. Dit kan doormiddel van een aantal social media buttons. De meeste social media kanalen werken met cookies en houden zich aan de EU-US Privacy Shield.
Van de volgende social media kanalen gebruiken wij de buttons. Lees de privacy verklaringen van de respectievelijke social media kanalen om te weten wat zij met de verzamelde informatie doen.
-Facebook
-Instagram
-Linkedin
-Twitter
-Youtube

Doeleinden
We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacybeleid tenzij we van tevoren je toestemming hiervoor hebben verkregen.

Derden
De informatie wordt niet met derden gedeeld met uitzondering van webapplicaties welke wij gebruiken ten behoeve van onze webwinkel. Hieronder valt o.a. het WebwinkelKeur beoordelingen systeem, Mijn Webwinkel, Google*, Facebook*, Instagram*, Mailchimp*, (*dit zijn bedrijven in landen buiten de EU), Sumup betaaldiensten. Deze gegevens zullen enkel gebruikt worden ten behoeve van het doel van de betreffende applicatie en zullen niet verder verspreid worden. Verder kan in enkele gevallen de informatie intern gedeeld worden. Onze evt. werknemers zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van je gegevens te respecteren.
- Gegevens die je invult tijdens het plaatsen van een order of het versturen van een bericht worden opgeslagen op de servers van onze verwerker Mijnwebwinkel. Mijnwebwinkel zorgt voor een beveiligingsniveau dat past bij de te verwerken gegevens en neemt adequate maatregelen om gegevens te beschermen tegen verlies of enige vorm van onrechtmatige verwerking. Zo wordt bijvoorbeeld standaard gebruik gemaakt van een beveiligde SSL-verbinding -
-Buiten de EU / EER mogen gegevens alleen worden doorgegeven naar landen met een ‘passend beveiligingsniveau’ volgens de Autoriteit Persoonsgegevens. Mailchimp en Google zijn gevestigd in de Verenigde Staten. Dat is niet aangemerkt als een land met een passend beveiligingsniveau. Gelukkig zijn zowel Mailchimp als Google gecertificeerd voor het EU-US Privacy Shield. Op basis daarvan is het toegestaan persoonsgegevens met ze te delen. Wel moet dan in het privacystatement worden opgenomen dat persoonsgegevens worden doorgegeven naar landen buiten de EU.
-Facebook is, en blijft verantwoordelijk voor haar eigen werkwijzen. In het privacybeleid en gegevensbescherming van Facebook, staat duidelijk omschreven hoe zij hier mee omgaan, en hoe jij jouw gegevens kunt aanpassen.

Veranderingen
Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

Keuzes voor persoonsgegevens
Wij bieden alle bezoekers de mogelijkheid tot het inzien, veranderen, of verwijderen van alle persoonlijke informatie die op moment aan ons is verstrekt.

Aanpassen/uitschrijven dienst nieuwsbrief/infobrief
Onderaan iedere mailing vindt je de mogelijkheid om jouw gegevens aan te passen of om je af te melden, zo heb je bij iedere mail de gelegenheid om je gegevens te verwijderen uit ons bestand. 
Regelmatig is er een actie bij aanmelding nieuiwsbrief. Je kunt dan bijvoorbeeld een tas winnen of kortingsvouchers. Deze winnaars maken we bekend per nieuwsbrief of via onze social media kanalen. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
Met het aanmelden van onze nieuwsbrief heb je expliciet toestemming gegeven aan Mind Your Bag om maximaal 1 tot 2 keer per maand leuke info over Mind Your Bag te ontvangen. 
Hiermee voldoen wij aan de wet AVG (Algemene wet Verordening Gegevensbescherming) die per 25 mei 2018 ingaat. 

Aanpassen/uitschrijven communicatie
Als je jouw gegevens wilt inzien, wilt aanpassen of jezelf uit onze bestanden wilt laten halen, kun je contact met ons op nemen. Zie onderstaande contactgegevens.
Je hebt het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van persoonsgegevens.
Je hebt het recht tot intrekking van de toestemming, die je ons hebt gegeven voor de persoonsregistratie.
Je hebt het recht tot klagen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Links
De website Mind Your Bag kan links bevatten naar andere websites die niet onder onze controle vallen. We kunnen geen verantwoording nemen voor de bescherming van de privacy of inhoud op die websites, maar bieden de links aan om het voor onze bezoekers makkelijker te maken meer informatie over specifieke onderwerpen te vinden,

Cookies uitzetten
De meeste browsers zijn standaard ingesteld om cookies te accepteren, maar je kunt je browser opnieuw instellen om alle cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. Het is echter mogelijk dat sommige functies en –services, op onze en andere websites, niet correct functioneren als cookies zijn uitgeschakeld in jouw browser.

Verwerkingsregister 
In ons verwerkingsregister kun je alle info vinden waaraan wij moeten voldoen mbt verwerkers. Verwerkers zijn partijen waarmee wij samenwerken.
Je leest er meer over in deze link naar ons verwerkersregister.

Vragen en feedback
Wij hebben alles binnen onze machte gedaan om zoveel mogelijk te voldoen aan de nieuwe privacywetgeving en organisch hierin mee te bewegen. Met deze privacyverklaring voldoen wij zover wij kunnen, aan de wet AVG (Algemene wet Verordening Gegevensbescherming) die per 25 mei 2018 ingaat. We controleren regelmatig of we aan dit privacybeleid voldoen. Als je vragen hebt over dit privacybeleid, kun je contact met ons opnemen:

info(a)mindyourbag.nl

Mind Your Bag
De Hoef 9
5388 EK  te Nistelrode (dit is geen bezoekadres)
tel.nr. 06-49892014

BTWnr.: NL*********B01 Ivm indentiteitsfraude BTWnr. opvraagbaar per mail.
Kamer van Koophandel 's-Hertogenbosch 56901984
IBAN: NL33RABO0300320094
BIC: RABONL2U

 

 

© 2015 - 2018 Mind Your Bag | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Mind Your Bag is wettelijk verplicht je goedkeuring te vragen voor cookies. Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.